Kappers en ondernemers

Ondernemen is een totaal nieuw concept voor mij, maar wat vind ik dit leuk! Het geeft een totaal nieuwe dimensie aan het kappersvak.
Het draait nu niet alleen meer om knippen, maar ook om PR, administratie en natuurlijk mijn ambities! Geweldig!
Social media, daar bevind ik mij nu ineens in als professional. Adverteren, likes verzamelen, recensies laten schrijven door klanten, etc.
Imago, wie ben ik, wat wil ik uitstralen met mijn bedrijf.
Er zijn zo nog tig facetten te bedenken wat bij een eigen bedrijf komt kijken.
Dan rijst de vraag of elke kapper ook ondernemer is.
Eerlijk gezegd denk ik van niet, maar dat is niet aan mij. Hetgeen ik in elk geval weet, is dat ondernemen geen makkie is en niet iedereen is er dan ook voor in de wieg gelegd. Maar mocht jij nu ook een persoon zijn die vol met ideeën zit, die niet van stoppen weet, die alles nét anders doet dan anderen waardoor vóor iemand werken lastiger wordt, dan zou het zo maar kunnen dat ondernemen wat voor jou is!
Als jij benieuwd bent naar je ondernemerskills, verwijs ik je graag door naar de website van de Kamer van Koophandel. Daar staan tests over je kwaliteiten en geschiktheid.
Hoe dan ook: ik ben het nieuwe jaar in gegaan als ondernemer en daar ben ik best een beetje trots op 🙂

Contact