De DGR 2019

Wat is de DGR

De Distinguised Gentlemans Ride (De Gedistingeerde Heren Rit) is een evenement dat elk jaar over heel de wereld plaatsvindt op één dag. Klassieke en vintage motoren en brommers rijden een rit, waarmee geld opgehaald wordt voor onderzoek naar prostaatkanker en zelfdoding onder jonge mannen. De DGR is ontstaan in Sydney, waarbij de bedenker Mark Hawwa heil zag in heren die er op hun opperbest uitzien en op hun opgepoetste klassieke motoren ook nog geld kunnen ophalen voor gezondheidsonderzoek.

DGR Leeuwarden

In Leeuwarden is Ruud van Es de organisator. Vorig jaar werd ik benaderd om met mijn kapsalon deel te nemen aan het team vrijwilligers en heb meteen ja gezegd. Veel te leuk! Al die prachtige ronkende motoren en kekke pakken! Daar valt voor mij als kapster (en in deze setting vooral als barbier) een slag te slaan, want bij een kek pak, hoort ook een kekke snor en kapsel! Dus moet je nek even uitgeschoren worden, wil je een minder pluizige baard of kan ik je anderszins opdirken? Kom dan naar De Haarcomponist!

Kom dat zien!

De DGR vindt plaats op zondag 29 september 2019. Kijk voor meer informatie op: www.gentlemansride.com Kijk je ogen uit, doneer aan het goede doel, neem plaats in mijn kappersstoel en geniet! In deze link de terugblik van DGR Leeuwarden 2018 https://www.youtube.com/watch?v=UR6j6Hgiguk

Contact